Neil Seery odgodio umirovljenje: Ne mogu otići na ovakav način, a sutra neću doći u dvoranu

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2016 21:32h Autor:

Neil Seery

Teško razočaranje doživio je Neil Seery, kojem je Ian McCall otkazao borbu samo dan prije njenog održavanja. Irski veteran tako je odlučio odgoditi svoje umirovljenje te otputovati kući da bi bio sa svojom obitelji.

To znači da Seery neće sutra biti u dvorani, gdje je zapravo trebao upisati svoj posljednji nastup i ostaviti rukavice u kavezu. Umjesto u Belfastu, to će ipak napraviti u nekom drugom gradu jer ovo nije način na koji misli reći zbogom sportu kojeg voli.

“Gotovo sam utonuo u plač, jednostavno sam slomljen. A ne postoji ništa što mogu učiniti u ovoj situaciji. Što god ja učinio, to neće promijeniti činjenicu da se sutra ne borim. Otići ću kući i biti sa svojom obitelji te vidjeti što slijedi. Ono što je 100 posto sigurno je kako se želim boriti. Ovo nije način na koji želim otići. Imam veliku podršku u Dublinu, imao sam sjajan kamp, došao sam i zadovoljio vagu, kao što uostalom uvijek i napravim”, rekao je Seery ekipi s MMAJunkie portala.

Neil se trebao povući nakon 29. borbe u karijeri. Njegov pro skor iznosi 16-12, a najveći uspjeh mu je naslov Cage Warriors prvaka. U UFC-u je nastupio šest puta, upisavši po tri pobjede i poraza, a njegove borbe su uvijek bile vrlo uzbudljive, čime je postao borac vrlo drag fanovima.

“Razočaran sam i nisam siguran hoću li sutra doći na event. Ovo mi se već jednom ranije dogodilo u drugoj promociji. Bio sam na vaganju i sve odradio da bi protivnik otkazao. Najgori je osjećaj bio tamo sjediti i gledati druge kako izlaze u kavez. Uložio sam jako puno u ovu borbu, posljednjih deset tjedana sam sve u životu stavio na pauzu da bih se kvalitetno pripremio i oprostio na pravi način”, još je dodao razočarani Neil, čijem smo se nastupu i mi veselili.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI