Neil Seery i Louis Smolka dodani na UFC 189

UFC 22.05.2015 18:21h Autor:

Neil Seery

UFC 189 dobio je još malo "irskog začina" na svoj program, nakon što je tamo svoje mjesto našao i Neil Seery, koji će se u borbi muha kategorije sastati s Louisom Smolkom.

Neil Seery je svoje mjesto u UFC-u dobio potpuno slučajno, kad je kao Cage Warriors prvak "uletio" u borbu protiv Brada Picketta, samo tjedan dana prije održavanja prošlogodišnjeg eventa u Londonu. Seery je tad poražen, ali je oduševio vodstvo organizacije, koje mu je dalo još jednu prigodu.

Seery je to iskoristio sjajno, upisavši dvije pobjede, nad Philom Harrisom i Chrisom Bealom te je tako automatski postao ozbiljno ime među borcima muha kategorije. Zanimljivo, iako se bori u najnižoj UFC-ovoj težinskog kategoriji, 167 cm visoki Seery uopće ne reže kilograme, po čemu je jedinstven borac ove kategorije.

Za razliku od njega, 23-godišnji 175 cm visoki Havajčanin, Louis Smolka, itekako skida kilograme za borbe u kategoriji gdje je do sad također upisao dvije pobjede i jedan poraz. U svom posljednjem nastupu nokautirao je Richiea Vaculika te odmah zatražio borbu s Top 5 borcem, no ta mu želja nije ispunjena.

UFC 189 je spektakl 11. srpnja u Las Vegasu, s Conorom McGregorom i Jose Aldom u glavnim ulogama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI