Neil Magny: Završit ću godinu sa skorom 6-0

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2014 21:49h Autor:

Neil Magny

Dođe li sutra do pobjede nad Williamom Macariom, Neil Magny će ostvariti peti uzastopni trijumf u 2014. godini te će izjednačiti UFC-ov rekord. No, on je uvjeren kako do kraja godine može doći u do šeste pobjede te postati jedini borac kojem je to uspjelo.

2014. bi mogla postati godina Neila Magny, američkog MMA borca, koji je već ostvario četiri pobjede na ovogodišnjim eventima. "Kad je godina kretala nisam puno razmišljao o broju borbi koje bih mogao odraditi. Imao sam dva poraza u nizu i samo sam razmišljao o tome da se vratim što prije i da pokažem sebi da ipak vrijedim. Dogodilo se tako da sam ostvarivao pobjede, prolazio bez ozljeda te brzo dobivao ponude za nove borbe te je tako ispalo da već peti put nastupam ove godine", rekao je.

Do sada je samo jedan borac ostvario pet pobjeda u jednoj tekućoj godini, no Magnya to ne opterećuje: "Ne razmišljam o rekordu, ovoj borbi pristupam kao svakoj do sada. Razmišljam samo o Patolinu i nemam nikakav drugačiji pritisak nego inače."

William Macario je opasan protivnik. Ovaj 23-godišnjak je briljirao u drugoj sezoni brazilskog Ultimate Fightera, no onda je zbog trenutka nepažnje ostao bez naslova pobjednika showa, kad je poražen u finalu gušenjem. Nakon toga je savladao Bobbya Voelkera i sad namjerava pokazati da je uistinu jedan od najvećih potencijala u organizaciji, kakvim ga smatraju njegovi sunarodnjaci.

"On je UFC borac što odmah znači da je dobar. No, ne namjeravam se fokusirati na njega, fokusirao sam se na sebe i na svoj nastup. Ne smatram da je moja prednost u tome što sam ja odradio četiri borbe otkad je on posljednji put nastupio. Očekujem spremnog i opasnog protivnika, no protivnika kojeg ću savladati", prokomentirao je Patolina.

Što se tiče planova, Magny ne voli gledati unaprijed dok borba nije gotova, no nešto je ipak poželio. "Bilo bi sjajno da ostvarim pobjedu, prođem bez ozljede i dobijem ponudu za još jednu borbu ove godine. Završiti godinu sa skorom 6-0 bilo bi fantastično."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI