Neil Magny: Nije moje da biram protivnike, no spreman sam za Top 10

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2015 17:09h Autor:

Neil Magny (foto:Twitter)

Nakon šeste pobjede u samo godinu dana, Neil Magny ostavlja dojam da je spreman za velike stvari. No, on još uvijek ne želi nikoga prozivati ni birati protivnike, samo je rekao kako se osjeća spremnim za boriti se protiv najboljih.

Potpuno devastiranje, kako fizičko tako i mentalno, Kiichia Kunimota. Tako se može nazvati ono što je napravio Neil Magny japanskom borcu te tako došao do svoje šeste uzastopne pobjede. A dodatnu vrijednost je dalo to što je nastupio pred vlastitom publikom.

"Sjajan je osjećaj, nakon što ti u Brazilu svi dovikuju razne stvari, napokon nastupiti pred svojom publikom, blizu svog rodnog grada. Sigurno da je to dalo dodatnu motivaciju da bih došao do ove pobjede koju sam ostvario", rekao je bivši pripadnih američkih oružanih snaga.

Njegov niz od šest uzastopnih pobjeda uvjerljivo je najveći u jakoj velter diviziji, no do ovog meča, Magny još nije bio član službenog Top 15 poretka. Sad bi se to trebalo promijeniti, no naravno da se postavlja i pitanje kad će doći vrijeme da se Magny testira protiv onih najboljih.

"To je stvar koja će doći sama od sebe, kako moja karijera bude doživljavala napredak, barem ja gledam tako na te stvari. Nije moj posao da ikoga prozivam, moje je da treniram te da se javim na telefonski poziv kad on dođe. Ja sam mentalno već u dvorani i pripremam se za novu borbu, a tko će to biti, nije mi bitno. Što god šefovi odluče, meni odgovara", još uvijek se Magny drži izvan mentalnih igara.

No, u jedno je siguran, što je i potvrdio: "Kad dođe moje vrijeme da se borim protiv Top 10 borca, ja ću biti spreman. Pa bila mi to iduća borba ili ona nakon nje. Sad samo želim ostati aktivan i ići korak po korak."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI