Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Neil Magny: Nakon Maie sam jednu borbu od napada na titulu | Fight Site

Neil Magny: Nakon Maie sam jednu borbu od napada na titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2015 11:10h Autor:

Neil Magny (foto:Twitter)

Neil Magny napokon ima protivnika iz samog vrha, a protiv Demiana Maie će tražiti osmu pobjedu u nizu. Uvjeren je kako bi mu nakon njega trebala samo još jedna borba do prilike za napasti titulu.

Iako do sad nije nikada prozivao protivnike, nego se samo borio (i to čak pet puta prošle godine), Neil Magny smatra kako je napokon došlo njegovo vrijeme. Ima sedam pobjeda u nizu, i to ostvarenih u samo 15 mjeseci razmaka, a s 13. mjesta ljestvice je dobio priliku napasti Demiana Maiu, koji se nalazi na šestom.

"Nakon što savladam Maiu, preostaju mi još samo četiri borca, Carlos Condit, Johnny Hendricks, Tyron Woodley i Robbie Lawler. Mislim kako bi me pobjeda u ovoj borbi dovela do prilike da se borim protiv nekoga od njih, a nakon toga bi mogla uslijediti i borba za titulu", zaključio je Magny, i dalje bez ikakvog prozivanja, no barem je spomenuo neka imena.

Mnoge zanima kako je uspio doći do niza od sedam pobjeda, no još više to kako je to uspio uz nastupe svaka dva ili tri mjeseca. Misli kako nije puno mijenjao, nego da se jednostavno prilagodio sebi.

"Najveća stvar koji sam promijenio je što sam se prestao brinuti o stvarima koje ne mogu kontrolirati. Previše sam pažnje davao stvarima izvan kaveza i borbe. To sam shvatio te sam promijenio način na koji razmišljam. Jednostavno, sad imam vjere kako sve ide svojim tijekom, a na meni je samo da se borim, i to borbu po borbu, bez da gledam išta unaprijed", rekao je.

Drago mu je što je dobio priliku boriti se protiv Maie, o kojem ima samo dobro mišljenje. No, i njega vidi kao stepenicu na putu prema onog što svi žele. A to je objasnio ovako: "Svi žele prilike suprotstaviti se kralju džungle te da i oni sami postanu kralj. Ja se osjećam kao da mi je i ova borba takva. Dobio sam priliku boriti se s veteranom, borcem kojeg svi znaju i cijene te automatski i priliku da pokažem da sam član vrha ove divizije."

Ipak i dalje ne misli nikoga prozivati. Završio je kratko i jasno: "Ja nisam čovjek koji će uzeti mikrofon i držati monolog. Činjenica da ću u subotu biti borac s osam pobjeda u nizu će govoriti dovoljno za sebe, puno više nego što ja mogu izreći riječima. To je put u koji vjerujem i koji bi me trebao dovesti do napada na titulu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI