Ne, ovo nije Chuck Norris, GSP ili Fedor! UFC nas upoznao s malim Miočićem! (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2012 17:09h Autor:

Stipe Miočić

UFC je sinoć objavio fotografiju Stipe Miočića kao djeteta, a fanovi su imali malo problema s pogađanjem tko je to.

Hrvatsko-američki teškaš Stipe Miočić danas predstavlja jednog od najperspektivnijeg borca u UFC-u, iako je proteklog mjeseca napunio 30 godina. Sa svojih devet uzastopnih pobjeda zaslužio je pohvale koje mu upućuju brojni mediji te zaista s opravdanim razlogom ga spominju kao potencijalnog izazivača za pojas prvaka u bližoj budućnosti.

UFC je sinoć na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju Miočića otprije približno 25 godina i upitali su svoje fanove da pokušaju pogoditi o kome se radi. Odgovora je bilo zaista svakakvih, a fotografija je skupila više od 1.500 komentara. Neki su mislili da se radi o Chucku Norrisu, neki su smatrali da je to Georges St-Pierre, a ima i onih koji su bili uvjereni da je to čak Fedor Emelianenko.

No, radi se ipak o malom Stipi, koji je eto 25 godina kasnije dobio veliku čast nastupiti u glavnoj borbi večeri jedne UFC-ove priredbe. Nadamo se da će tu priliku protiv Stefana Struvea i iskoristiti!

Izravni prijenos UFC on Fuel 5 priredbe možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u subotu 29. rujna s početkom u 22:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI