Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Ne mogu te izbaciti iz glave!” Prva prava najava za UFC 227 event (VIDEO) | Fight Site

“Ne mogu te izbaciti iz glave!” Prva prava najava za UFC 227 event (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2018 19:13h Autor:

UFC 227

Ispred nas je prva prava video najava za UFC 227 event, odnosno za njegovu glavnu borbu, onu između TJ-a Dillashawa i Cody Garbrandta, gdje ulog nije samo titula UFC-ovog prvaka bantam kategorije.

“TJ mi je oduzeo sve što sam imao”, izjava je Codya Garbrandta kojom počinje video najava za ovaj sjajan revanš. Mnogi se ne slažu kako je Garbrandt zaslužio instantnu šansu za napad na titulu, budući da ju niti jednom nije obranio, ali tenzije između ova dva borca su tolike da je do toga jednostavno moralo doći.

Osim toga, njihova prva borba, koju su u odradili u studenom prošle godine na UFC 217 eventu, bila je nevjerojatno uzbudljiva i puna preokreta. Garbrandt je Dillashawa imao uzdrmanog i činilo se kako će obraniti titulu koju je preoteo Dominicku Cruzu, no bivši prvak se iskusno izvukao da bi nakon toga on uspio nokautirati svog bivšeg kolegu.

Sada je situacija malo drugačija. Pojas je ponovno kod Dillashawa, a ovoga puta misli ga zadržati dulje nego prošli put, kada ga je obranio dva puta. Prvi zadatak mu je utišati glasove iz svog bivšeg tima, a to će najbolje napraviti drugom pobjedom protiv Codya, koji shvaća da ovog puta nema pravo na kiks. Hoće li izgorjeti pod takvim pritiskom? Već smo ranije vidjeli da kontrola emocija nije nešto čime se “No Love” može pohvaliti.

Event je na rasporedu 4. kolovoza, odnosno već idućeg vikenda, a osim ove borbe nas čeka još jedna borba za titulu, odnosno još jedan revanš. Henry Cejudo po drugi će puta napasti Demetriousa Johnsona, u nadi da ovog puta može napraviti više po pitanju toga da ugrozi najuvjerljivijeg i najdominantnijeg UFC borca u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI