Nate The Great: Bog me želi u UFC-u!

UFC 18.06.2015 09:45h Autor:

Nate Marquardt

Nakon borbe i teškog poraza protiv TUF pobjednika Kelvina Gasteluma gdje ga je njegov vlastiti kut spasio daljnjih batina bacanjem ručnika, Nate Marqardt se obratio svojim fanovima porukom na službenoj web stranici u kojoj je najavio nastavak karijere u UFC-u.

"Nate The Great" je napisao:

"Samo vam želim javiti kako sam. Na dan borbe imao sam problema sa mučninom i grčevima u mišićima koji su povezani sa dehidracijom. Problema sam imao i s krvnim tlakom što je vjerojatno posljedica velike nadmorske visine. Očito istraživanje koje sam proveo o razlici u nadmorskoj visini između Denvera i Ciudad de Mexica nije bilo dovoljno dobro jer se ispostavilo da 4 dana nisu bila dovoljna za aklimatizaciju. Nisam siguran što me gore pogodilo mučnina povezana sa dehidracijom ili razlika u nadmorskoj visini, već u drugoj minuti prve runde primjetio sam da nešto ne valja. Noge su mi bile krute što mi je ograničavalo kretanje. Jedno koljeno koje sam primio u prvoj rundi cijelog me paraliziralo", otkrio je bivši Strikeforceov prvak te je dodao:

"Poslije druge runde, moj trener Trevor Whitmann rekao je da će predati borbu, rekao sam: „NE!“ U svojoj glavi sam odlučio kako ću izaći u treću rundu i dati sve od sebe da ga nokautiram makar sam znao da sam kondicijski gotov. Tada sam podigao glavu gore i vidio da je borba zaustavljena. Sada sa sigurnošću mogu reči da je Trevor napravio pravu stvar što je prekinuo borbu i poštedio me daljnje agonije. Ne tražim ispriku za svoj nastup, mislim da ju ni ne moram tražiti jer sam dao sve od sebe kao što to uvijek i radim. Samo želim objasniti svojim prijateljima zašto se borba tako odvila i reći da sam ok. Čestitam Kelvinu, on je velik borac i nadam se da ćemo jednog dana trenirati zajedno. Vjerujem da Bog ima plan za mene, i prema onome što mi je pokazao vidim da želi da ostanem u UFC-u. Sada se samo radujem svojem djetetu koje bi trebalo ovih dana doći na svijet. Bog vas blagoslovio."

S obzirom na zabrinjavajuće lošu predstasvu protiv Gasteluma i velik broj poraza prekidom u posljednje vrijeme smatra te li da bi ovaj istinski veteran sa scoreom 33-15 trebao nastaviti slijediti svoj UFC san ili trebao okačiti rukavice o klin?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI