Nate napokon “odgovorio” Conoru i Fergusonu (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2017 12:33h Autor:

Ilustracija

Nate Diaz se napokon oglasio po pitanju meča s Conorom McGregorom. Otprilike…

Naime, popularni borac je potpuno tih posljednjih tjedna, ali i mjeseci, kada je u pitanju njegov eventualni treći meč protiv UFC prvaka Conora McGregora. Jedini istup po tom pitanju je dao njegov dugogodišnji trener koji je ustvrdio da Nate ne misli ulaziti u Octagon za taj dvoboj bez 20 ili 30 milijuna dolara. S obzirom da se pretpostavlja da bi treći meč s McGregorom dostigao prodaju od čak 2 milijuna PPV prijenosa, očito je kako se Diaz planira ovaj put “do kraja” naplatiti i ne pristaje na mrvice koje je zarađivao većinu karijere u UFC-u.

No, nakon što je Ferguson svladao Leeja, a White ustvrdio da je upravo meč protiv sada privremenog prvaka jedina logična stvar za UFC i McGregora, Diaz je odlučio ostati po strani. Da to i nije previše pametna ideja, slaže se većina MMA analitičara. Naime, danas živimo gotovo u “MMA cirkusu”, kada govorimo o borilačkoj sceni, i upravo “trash talk” borcima donosi popularnost, pojavnost i na kraju poželjnost.

Na početku teksta smo ustvrdili da se Diaz napokon oglasio, no njegovu poruku mogu iščitati tek oni koji pažljivo prate i povezuju Instagram postove McGregora i Fergusona – dva trenutačna prvaka u lakoj kategoriji. Diaz je, naime, odgovorio grafički, no vrlo eksplicitno!

Najprije je McGregor objavio sliku (grafiku) koja je inspirirana igricom GTA, na što je “El Cucuy” odgovorio svojim “artističkim” postom, da bi na koncu uslijedio i Nateov odgovor obojici – također u istom stilu. Sva tri Instagram posta možete pogledati ispod ovog teksta.

S kime će se na koncu boriti Conor McGregor, saznat ćemo vjerojatno u narednim danima. Za sada sve četiri strane (uključujući i UFC) kalkuliraju i grade svoje pozicije prije konačnih pregovora.

Tony

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

A post shared by natediaz209 (@natediaz209) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI