Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nate Diaz: Znam da će me suci pokrasti ako oni budu odlučivali! | Fight Site

Nate Diaz: Znam da će me suci pokrasti ako oni budu odlučivali!

UFC 29.11.2012 09:37h Autor:

Nate Diaz

Braća Diaz prvaci UFC-a u lakoj i u velter kategoriji? Ishod je to koji je sasvim moguć, iako postoje brojni preduvjeti da bi se takvo što ostvarilo. Nate Diaz je trenutno ipak bliže pojasu prvaka s obzirom na to da u prosincu napada Bensona Hendersona.

Nate je prilično skeptičan prije meča, a iako vjeruje u svoje mogućnost, najavljuje da je za njega jedini scenarij po kojem će meč pozitivno završiti po njega isključivo pobjeda prekidom, sucima očito baš i ne vjeruje previše.

"Mislim da nemam apsolutno nikakve šanse da meni suci dodijele pobjedu, pa moram učiniti sve što mogu kako bih pokušao slaviti prekidom. No, ako kojim slučajem odradimo sve runde, ja ću se maksimalno potruditi da budem bolji u apsolutno svim segmentima", rekao je Nate.

Svoj skepticizam prema sucima otkrio je i njegov trener i menadžer Cesar Gracie. "Nikad nisam vidio da su suci bili na strani braće Diaz kad je odluka bila blizu. Ako do toga dođe, ja znam da će oni izgubiti. Ne znam, izgleda da ih suci baš ne vole previše", dodao je Cesar.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI