Nate Diaz želi van iz UFC-a: “Ako smije McGregor, i ja želim boksati”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2016 19:31h Autor:

Nate Diaz

Nakon što je Conor McGregor zatražio i dobio boksačku licencu u Kaliforniji, mediji su se još jednom raspisali o njegovim ambicijama da se bori s Floydom Mayweatherom, iako su male šanse da do toga dođe u skoroj budućnosti.

McGregor i Mayweather zaintrigirali su fanove i medije svojim prepucavanjem i napuhali cijenu do neslućenih visina ako do borbe ikada dođe. Nate Diaz, posljednji koji je porazio McGregora prije nego što je Irac ujedinio dva UFC-ova pojasa, vjeruje da Conor samo privlači pažnju svojom pričom o boksu jer zbog ugovora s UFC-om ionako ne može nastupati u drugim promocijama i sportovima.

“Mislim da se radi samo o publicitetu. I ja ću uzeti boksačku licencu u Kaliforniji i Nevadi. Pokušao sam izaći iz ugovora s UFC-om prije par godina, pokušali su otkupiti moj ugovor kako bih mogao boksati, ali UFC me nije puštao. Zapeo sam. Sada McGregor priča o borbi s Mayweatherom, i mislim: Obavi ti to što imaš s Mayweatherom. Ali ako UFC pusti McGregora, onda ću i ja boksati u nekoj mainstream borbi, možda na istom cardu, možda i ne, svejedno”, rekao je Diaz i dodao:

“Ali ja to neću raditi zbog publiciteta, nego jer volim sport, volim boks. I želim pobijediti, želim pobjeđivati u pravim borbama i izaći iz ovog MMA sranja koje me niti ne zanima. Mislim da me tu ni ne žele, pa mogu i ostati izvan toga”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI