Nate Diaz: UFC mi je potvrdio borbu s McGregorom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2015 09:29h Autor:

Nate Diaz

Nakon spektakularnog nastupa i pobjede nad Michaelom Johnsonom prošle subote, Nate Diaz je izjavio da su mu iz UFC-a potvrdili borbu s Conorom McGregorom.

Diaz se ovoga vikenda vratio nakon pauze od godinu dana i suočio se sa šestorangiranim borcem lake kategorije, Michaelom Johnsonom. U tri zabavne runde, Diaz nikada nije izgledao bolje i svojim odličnim boksom je deklasirao Johnson na nogama i još jednom potvrdio da se i dalje može natjecati s najboljim borcima na svijetu. Nakon borbe, Diaz je u svom provokativnim stilu izazvao pero prvaka, Conora McGregora, koji je najavio dolazak u laku kategoriju. U razgovoru s Helwanijem, Diaz je otkrio da mu je UFC-ov “matchmaker” potvrdio priželjkivani meč s Ircem.

“Joe Silva je rekao da će se borba dogoditi, napravit ćemo to. Svi žele tu borbu. Upravo sam rekao i da se želim boriti s Rafaelom dos Anjosom. On nije rekao ništa, ne želi tu borbu. Ako ljudi žele pravu borbu, znaju kome se trebaju javiti”.

Hoće li se Diazove tvrdnje obistiniti, saznat ćemo uskoro. Istina je da bi borba Diaza i McGregora bila prava poslastica za fanove MMA-ja, međutim, McGregor u lakoj diviziji planira napasti pojas dos Anjosa, tako da borba s Doiazom nije dio njegovog plana. S druge strane, iako ta borba ne bi nosila naslov, zasigurno bi pobudila veći interes javnosti, pa tako i osigurala veću zaradu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI