Nate Diaz: UFC mi je ponudio da biram u kojoj kategoriji ću napasti titulu, ali ja idem boksati

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.12.2017 11:38h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz ponovno se kratko našao u središnju MMA zbivanja, nakon Twitter statusa kojim je otkrio svoje iduće planove u karijeri, a oni čini se ne uključuju borbu u UFC-ovom kavezu.

Mlađi brat Diaz pravi je problem za UFC i to u više različitih sfera. Nenormalno velika, pa čak i nerealna potraživanja za njegov nastup, svakako su prvi od problema, no nisu jedini. Naime, pitanje je hoće li se Nate Diaz ikad više boriti, iako bi ga poslodavac i fanovi svakako voljeli vidjeti u oktogonu. Nešto o svojim planovima otkrio je svojom novom objavom.

“UFC mi je ponudio borbu za titulu u kojoj god kategoriji želim. To mi je u redu, no ne zamaram se time. Ja ću UFC-u dati priliku kada mi se napokon pojave s nečim dobrim i konkretnim. Do sada ću se posvetiti drugom sportu”, napisao je Diaz na Twitteru, a sličicama pored toga je aludirao kako odlazi u boks. Zapravo, njegove boksačke ambicije su izašle u javnost već tijekom dogovaranja meča Conora McGregora i Floyda Mayweathera, no Diaz tada nije uspio ništa isposlovati za sebe.

Što se tiče ovog dijela gdje traži da mu se UFC pojavi s nečim dobrim, tu naravno misli na financije. Diaz trenutno ne odustaje od svojih zahtjeva za honorarom od 15 milijuna dolara, novac za koji je teško očekivati da bi ga dobio i za treću borbu protiv Conora McGregora. Biti će zanimljivo popratiti što će se tu dogoditi. Diaz će sigurno htjeti uzeti još neki novac do kraja karijere, a nismo sigurno da će mu se tvrdoglavost tu isplatiti. Pa čak niti kada prijeti odlaskom u boks, za koji ne možemo biti sigurni koliko je ozbiljan u toj namjeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI