Nate Diaz “skočio u obranu” McGregora: “Khabiba sam ošamario, nitko nije ni mrdnuo”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2019 16:22h Autor:

Nate Diaz i Conor McGregor

U prepucavanje Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora uključila se i treća strana. To je nitko drugi nego Nate Diaz, po čijem se komentaru čini da je stao na stranu svog rivala i bivšeg dvostrukog protivnika.

Prepucavanje je pokrenuo Conor McGregor, nazvavši Nurmagomedova kujicom bez love, da bi nakon toga Dagestanac uzvratio fotografijom i gifom nastalim na kraju njihove borbe, odnosno u trenutku kada je Irac tapkao. Nate Diaz je to primijetio putem borilačkih portala te se odlučio uključiti u raspravu.

“Ošamario sam te posred glave, ti i tvoj tim niste učinili baš ništa. Živite s time, vi ste svi pičkice”, napisao je Diaz, podijelivši Khabibovu objavu uz svoj komentar.

Diaz je aludirao na incident iz kolovoza 2015. godine, kada su se on, njegov brat i njihova ekipa potukli s Dagestancima na WSOF eventu. Prema tada viđenom, Khabib nije ostao dužan braći iz Stocktona, a sve se nastavilo i izvan dvorane u kojoj se event održavao. Krenula su tada prepucavanja te potraživanja međusobne borbe, no UFC je imao druge planove, a malo nakon toga se dogodio i Diaz vs. McGregor. No, tko zna, možda je Nate odlučio provokacijom ponovno postati relevantan pa možda i probuditi stare tenzije i time doći do borbe za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI