Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nate Diaz se obratio Poirieru: Ovo nije život za tebe… | Fight Site

Nate Diaz se obratio Poirieru: Ovo nije život za tebe…

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 12:24h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz obratio se javnosti po prvi puta otkako je ostao bez nastupa na UFC 230 eventu. Zapravo, obratio se svom nesuđenom protivniku, Dustinu Poirieru.

Diaz i Poirier dugo su vremena glasili kao najatraktivnija borba eventa planiranog za Madison Square Garden te se čak špekuliralo o uvođenju nove divizije, gdje bi se njih dvojica borili za titulu. Do toga na kraju nije došlo, event je dobio glavnu borbu u vidu okršaja Daniela Cormiera i Derricka Lewisa, a malo nakon toga je borba Poiriera i Diaza nestala s programa. Naime, Poirier se ozlijedio te je prisiljen otkazati nastup, a malo nakon toga je s programa uklonjen i Diaz, odnosno neće mu se tražiti zamjenski protivnik.

Poirier je ovih dana izjavio kako mu je žao zbog ozljede i otkazivanja borbe te da se nada kako će se duel protiv Diaza u budućnosti ipak održati. Ipak, ako se pita mlađeg od opake braće iz Stocktona, čini se da interes za to više ne postoji.

“Ukoliko nisi u stanju doći ratovati, onda ti gubiš rat.
Ovo nije život za tebe.”

Tako je glasio status koji je Diaz objavio na Twitteru. Lako se može zaključiti kome se obratio, iako s njim zapravo nikada ne možete biti u potpunosti sigurni.

Nama se također čini kako bi potencijalno novo ugovaranje borbe s Poirierom moglo pasti u drugi plan. Naime, nakon što je Conor McGregor doživio poraz od Khabiba Nurmagomedova, treća borba protiv Diaza čini se kao najbolja moguća solucija za njega. UFC vjerojatno već provjerava mogućnost dogovaranja tako nečega, no s McGregorom vjerojatno neće moći razgovarati dok ne završi turneju na kojoj promovira Proper Twelve viski.

Poirier je na ovaj način ozljedom sam sebe marginalizirao, iako je i dalje vjerojatno jednu borbu od napada na titulu. No, kako je većina rangiranih boraca zauzeto ili se Dustin već borio protiv njih, teško je zaključiti protiv koga bi ga se moglo upariti.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI