Nate Diaz: Revanš je UFC-ov poklon McGregoru

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 15:31h Autor:

Nate Diaz

Iako je na UFC-u 196 prošlog mjeseca zaustavio Conora McGregora na uvjerljiv način, Nate Diaz misli da čelnici kompanije ne vjeruju u njegovu pobjedu te da su iz tog razloga dogovorili revanš na UFC 200 priredbi u srpnju.

“Kunem se bogom, UFC misli da je moja pobjeda bila slučajnost i sad govore,’Vratimo Natea u kavez i riješimo ga prije nego što postane još veća zvijezda. Mislim da to neće tako ići. Borio sam se sa svima u UFC-u i bolje im je da mi daju neke jebene pohvale nakon što dobijem ovu borbu”, rekao je Diaz za ESPN.

Diaz je zaustavio McGregora gušenjem u drugoj rundi. Prvi poraz u UFC-u nije dobro sjeo irskom pero prvaku i UFC-ov predsjednik Dana White ovih je dana priznao da je on opsjednut s revanšom i željom da osveti poraz. No Diazu se ne sviđa što je McGregor ponovno u centru pozornosti, a kompanija još jednom udovoljava njegovim željama, dok njemu ne daju nikakvo priznanje za pobjedu nad najvećom zvijezdom u promociji.

“Jeste li od te zadnje borbe čuli Danu ili UFC da mi daju ikakve pohvale? Nikako. A koliko je pohvala taj jebač dobio? Ja nikada nisam izgubio borbu, a da nisam htio revanš 10 minuta kasnije. UFC ga opet nabrijava i govori kako se on želi iskupiti i daju mu sva ta priznanja. Ali čovječe, pa i ja sam bio opsjednut svakom borbom koju sam izgubio. Ovo je poklon za njega tako da ga(revanš) odmah dobije.

On kaže da je opsjednut? Dobrodošao u moj svijet. To su pravila ove igre i ja nikad nisam osvetio svoje poraze”, rekao je Diaz.

Iako je Diaz borac lake, a “The Notoriuos” prvak pero kategorije, borbu su odradili u velteru budući da je Diaz uletio u meč kao zamjena desetak dana prije eventa i nije imao vremena za pripreme i skidanje kila. Diaz je kao i mnogi očekivao da će revanš odraditi u lakoj, no McGregor je inzistirao da se ponovno obračunaju u velteru kako nebi bilo nikakvih promjena uvjeta i eventualnih izgovora kasnije.

“On zna da promjena uvjeta neće izgledati dobro. Nije cool da sami postavljate svoja pravila zato što ste izgubili pod drugačijim pravilima. Ako želite osvetiti poraz, morate ga osvetiti za pravo. To je kao da kažete,’Hajmo se ponovno boriti, ali ovaj put bez rušenja.’ To je loše i on svjestan toga”, dodao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI