Nate Diaz promijenio ploču: Želim se boriti, ali UFC me stavio sa strane

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 23:48h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz u medije je izašao s izjavom kako se želi boriti, ali da ga je UFC stavio sa strane te da mu se ne nude nikakve borbe. Iz tog razloga je naveo kako pokušava ishoditi boksačke licence.

Od UFC 202 eventa, gdje se po drugi puta borio protiv Conora McGregora, nismo čuli niti doživjeli puno borilačke ambicije od Natea Diaza. Ipak, neki pripadnici medija su ga uhvatili među publikom Bellator 170 eventa, pa su ga upitali kakva je situacija. Nate je odjednom promijenio priču:

“Znam što se događa u UFC-u, stavili su me sa strane. Iz tog razloga pokušavam ishoditi boksačku licencu. Nitko u MMA-u se ne želi boriti protiv mene. Nitko ne želi veliku borbu i ne razumijem zašto. Ukoliko želi, neka se javi i odradit ćemo to.”

Naravno, oko toga se odmah kontaktiralo i predsjednika UFC-a, Danu White. Diaz je već ranije rekao kako ga više ne zanimaju male borbe, nego samo ono što donosi veliku zaradu, sličnu onoj kakvu je dočekao u svoja dva posljednja nastupa. Nešto slično je potvrdio i White.

“Nate je sam rekao kako je jedina borba koja ga zanima ona protiv Conora. Od njega nisam niti riječi čuo još od kolovoza. Ako se netko želi boriti, uobičajeno se taj javi, taj nazove i to otvoreno kaže.”

Ukoliko i krenu pregovori s Diazom oko neke njegove iduće borbe, UFC će se ponovno naći u teškoj situaciji. Naime, više puta je Dana White govorio o tome kako su braća Diaz zapravo najteže osobe koje je upoznao kada je u pitanju pregovaranje oko ugovora ili borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI