Nate Diaz: Nije sigurno da ću se boriti na UFC 230, vidjet ćemo što će se dogoditi

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2018 13:27h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz jučer se pojavio na press konferenciji gdje je najavio svoju borbu protiv Dustina Poiriera, no istu je naprasno napustio tijekom emitiranja najave za borbu Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova, a na kraju je otkrio kako nije siguran hoće li se uopće boriti u New Yorku.

Diaz je po izlasku s konferencije objavio status na Twitteru u kojem je napisali kako se neće boriti na dogovorenom eventu uz komentar: “Jebeš UFC”. Čini se da je Diaza nešto poprilično razljutilo, odnosno da mu u dogovorima za borbu protiv Poiriera nisu rekli sve što su trebali. Osim toga, Diaz je već ranije na press konferenciji otkrio kako se posljednje dvije godine nije borio zbog sudskih problema. Ispred hotela gdje se press konferencija održala dočekao ga je novinar TMZ-a, kojem je otkrio nešto o tome što se zapravo dogodilo.

“Ja se nisam mogao boriti jer sam imao sudsku tužbu još od moje posljednje borbe. U pitanju su bili problemi s menadžmentom i zapravo sam tek prije mjesec dana to riješio. Ne znam zašto Dana White to niti jednom nije spomenuo kada je znao za to. Umjesto toga je govorio kako sam odbio nekoliko borbi, a to je laž. Nisam odbio niti jednu borbu u životu!”, objasnio je detaljnije Nate ono što je rekao malo ranije pred svim novinarima.

Ipak, to nije bilo sve. Novinara je zanimalo što misli o borbi protiv Poiriera, a tamo je otkrio kako nije siguran da će do nje uopće i doći.

“Vidjet ćemo što će se dogoditi i kako ću se osjećati. UFC bi se trebao početi ponašati na pravi način i promovirati me. I na ovu press konferenciju su me doveli u posljednji trenutak.”

Još je bio upitan o tome koga smatra favoritom borbe Nurmagomedova i McGregora te ima li želju boriti se protiv pobjednika.

“Jednog sam prebio, drugog sam ošamario, tako da su obojica moje male kuje. Khabib nešto glumi, a zapravo je bio uplašen za svoj život. Ne zanima me tko će biti pobjednik te borbe, ja sam pobjednik.”

Budući da Nate Diaz baš nije čovjek od puno riječi, a i kada daje neke izjave to vrlo često bude na granici razumljivosti, teško možemo znati što ga je toliko zasmetalo kod najave glavne borbe UFC 229 eventa. Kao što smo već naveli, UFC mu u pregovorima vjerojatno nije rekao sve što je trebao, odnosno što je ovaj smatrao da treba znati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI