Nate Diaz ne želi drugog protivnika: McGregor ili idem na odmor! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2016 10:57h Autor:

Nate Diaz

Nate Diaz imao je spreman odgovor na pitanje o Conoru McGregoru na velikoj press konferenciji za UFC 200, na koju su stigli svi osim irske zvijezde.

UFC je službeno skinuo revanš McGregora i Diaza sa UFC 200 zbog Conorove nedavne objave o umirovljenju i odbijanja promotivnih aktivnosti. Nitko ne zna kako će taj sukob završiti, iako je Dana White rekao da sukoba nema, a Irac je bio glavna tema presice na koju je došao njegov protivnik Nate Diaz. Čelnik UFC-a najavio je da će Diazu naći drugog protivnika, ali nekoliko minuta kasnije Diaz mu je hladno poručio:

“Došao sam se boriti s McGregorom, ne zanima me borba s nekim drugim. Mislio sam da ćemo se boriti. Ja nisam ni tražio tu borbu, oni su htjeli. Ako do nje ne dođe, idem na odmor”, rekao je Diaz dodavši: “Ako se neću boriti s McGregorom, neću se boriti uopće”.

Na pitanje koliko mu vremena treba za pripremu ako do borbe ipak dođe, Nate je odgovorio: “Treniram za Conora na UFC 200”.

McGregor je tijekom presice komentirao sve na Tweeteru, čestitao svima koji su došli i poručio kako nitko od njih nije zaradio UFC-u tolike milijune. Diaz je zbog odgovora dobio pljesak: “Conor je dobio po p….!”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI