Nate Diaz najavio odlazak? “Vratiti ću se kada ovdje opet bude muškaraca!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 19:05h Autor:

Nate Diaz

Nakon što je Dustin Poirier objavio kako njegova ozljeda nije ozbiljna koliko se činilo, javio se Nate Diaz koji je još jednom izrazio sumnju u cijelu priču s ozljedom te je najavio kako ga UFC neće vidjeti tako brzo.

Diaz je odmah po otkazivanju borbe te nakon što je on u potpunosti uklonjen s UFC 230 programa, ljutito reagirao prema Poirieru, a iz komentara se moglo zaključiti da ne vjeruje kako je njegov nesuđeni protivnik uopće ozlijeđen. Danas je to još jednom ponovio, ali uz dodatak koji se njegovim fanovima baš i neće svidjeti.

Nate je na Twitteru podijelio Poirierovu izjavu o tome kako će se treningu moći vratiti već za tri tjedna te je ostavio svoj komentar.

“Tip se misteoriozno povuče radi nepostojeće ozljede, a cijeli roster šuti! Odlazim na ‘turneju’ i vratiti ću se kada ovdje ponovno bude muškaraca. Svaka čast Jorgeu Masvidalu, respekt za njega”, napisao je Nate. Ovo spominjanje Masvidala je zbog toga što se on odmah ponudio uskočiti u borbu protiv Natea, no UFC je donio odluku da u potpunosti Diaza uklone s programa.

Nate Diaz nije se sada borio već više od dvije godine, odnosno od svoje druge borbe protiv Conora McGregora. Kako stvari stoje, neće još neko vrijeme, posebno jer znamo koliko je težak za pregovaranje, a i UFC sve više gubi strpljenje s njim i njegovim hirovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI