“Nate će pobijediti Hendersona!”

UFC 17.08.2012 06:55h Autor:

Maynard i Guida

Jedan od onih koji će navijati za Natea Diaza u meču protiv Bensona Hendersona za titulu UFC-ovog prvaka, bit će i bivši izazivač Gray Maynard. Nakon dva poraza od Frankieja Edgara, Maynard je promijenio tim i sada čeka rasplet situacije i pokušava pronaći način da se još jednom domogne izazivačke pozicije. Pobjeda Diaza, smatra, bi mu išla u korist, a vjeruje da mlađi brat iz ove dinastije može ugroziti aktualnog prvaka.

"Takav scenarij mi definitivno otvara neke šanse. Ista stvar je i s Pettison zato što i on može pobijediti Bensona. Ako Nate slavi u meču za titulu, onda je na pomolu treći naš meč. Ja sam ga jednom pobijedio, jednom je on slavio protiv mene, a svi bi željeli vidjeti konačni obračun. Postoji mnogo opcija", izjavio je Maynard, a prenosi MMAWeekly.

Dapače, Maynard smatra da je Nate favorit u meču koji će se održati na UFC on FOX 5 priredbi.

"U sjajnom je nizu i mislim da to može napraviti. Ako se to tako dogodi, znam da ću ja biti u kombinacijama za sljedeći meč jer se on već dugo vremena želi boriti protiv mene. Volio bih da se taj meč također održi na nacionalnoj televiziji", zaključio je spisak svojih želja bivši, a možda i budući izazivač.

No, prije nego što Nate "svlada" Hendersona i možda se obistini njegov plan, i Maynarda čeka makar jedan težak ispit u oktogonu koji mora odraditi uspješno da bi, kako to Dana White rekao, bio ponovno u "mixu".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI