Nastavljen TUF 28, poznati svi teškaški polufinalisti

UFC 25.10.2018 13:46h Autor:

Espino vs. Sosoli

Nakon dva tjedna pauze u emitiranju, nastavljena je 28. sezona Ultimate Fightera, epizodom u kojoj smo vidjeli posljednji četvrtfinalni teškaški duel.

Nakon što su kroz ranije epizode svoje mjesto u teškaškom polufinalu osigurali Maurice Green i Justin Frazeir iz time Kelvina Gasteluma te Michel Basista, član tima Roberta Whittakera, za posljednje mjesto imali smo jedan interkontinentalni duel. Gastelumov tim predstavljao je drugi pick sezone, Ben Sosoli iz Australije, dok je Whittakera predstavljao španjolski hrvač s Kanarskih otoka, Juan Espino.

Kroz samu epizodu nismo vidjeli puno toga vrijednog spomena, osim što smo detaljnije upoznali ova oba borca. Obojica su snažni i veliki, čemu svjedoći i vaganje, na kojem je Sosoli imao ravno 120 kilograma, a Espino dva i pol kilograma manje.

Za borbu se znalo kako će u pitanju biti duel u kojem Sosoli mora obraniti rušenja te tražiti svoju priliku u borbi na nogama, gdje bi trebao plasirati neki od svojih jakih udaraca. S druge strane, jasno je bilo kako će Espino tražiti priliku za skratiti distancu i odvesti borbu na pod. Na kraju je sve bilo vrlo jednostavno, budući da je Španjolac obje runde vrlo rano došao do rušenja i potpuno kontrole te na kraju pobjede jednoglavnom odlukom sudaca. Tako se Espino pridružuje polufinalu, u kojem sada imamo tri čista hrvača i jednog klasičnog kickboksača, bivšeg člana Glorya. I svaki tim ima po dva polufinalista, što znači da se Green i Frazier, odnosno Batista i Espino neće boriti međusobno.

Posljednje četvrtfinale ostalo je u ženskoj perolakoj kategorije. Tamo će Macy Chiason pokušati također dovesti odnose snaga na po dvije borkinje iz svakog tima. U tome će se pokušati spriječi Larissa Pacheco, kojoj je cilj postati treće borkinja iz Whittakerovog tima u polufinalu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI