NASTAVAK LUDILA! McGregor ponovno pokušao ući u kavez pa šakom udario službenu osobu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.11.2017 22:08h Autor:

Conor McGregor

Nova snimka koja se pojavila dokazuje kako se ludilo Conora McGregora nastavilo i to na još gori način. Irski borac je još jednom pokušao uskočiti u kavez, a nakon što ga je službena osoba pokušala spriječiti, istog je udario šakom u lice!

Nažalost, nismo uspjeli saznati je li se ovo dogodilo odmah nakon prvog incidenta, a ne raspoznajemo tko je borac u kavezu. No, u ovom videu vidimo euforičnog McGregora kako skače pored kaveza, nakon čega je otrčao i još jednom pokušao preskočiti ogradu. Ovog puta se pojavio netko od Bellatorovih službenika, koji je pokušao spriječiti njegov novi ulazak u kavez, a McGregor ga je tada udario šakom u glavu.

Borac, za kojeg se može pretpostaviti kako je i dalje u pitanju Ward, je nakon toga preskočio ogradu i došao McGregoru s druge strane, nakon čega su nastavili slaviti s publikom.

Teško je zaključiti što će se dogoditi nakon ovoga, no nema sumnje kako se u vodstvu UFC-a zabrinuto drže za glave. McGregor je u potpunosti izgubio kontrolu, to više nema nikakve sumnje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI