Nasljednik Marka Hunta objasnio kako se pije iz tuđe cipele: Obično svi još pljunu unutra (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2018 12:42h Autor:

Tai Tuivasa

“Nasljednik Marka Hunta”, kako tepaju sjajnom australskom teškašu Tai Tuivasi, je gostovao u ponedjeljak u posljednjem izdanju popularne emisije “The MMA Hour”. Neporaženi UFC-ovac se prisjetio pobjede protiv Cyrila Askera na UFC-u 221, ali i slavlja nakon što je nokautirao svog protivnika.

Podsjećamo kako je Tuivasa po izlasku iz kaveza odlučio ispiti gutljaj pića iz cipele jednog MMA fana. Arielu Helwaniju je otkrio kako nije poznavao vlasnika cipele iz koje je pio. Također vjeruje da je u njoj najvjerojatnije bio nekakav burbon.

“Mislim da je bio Jim Beam. Takav je bio okus”, špekulira popularni teškaš koji je dodao da ne poznaje vlasnika cipele…

“Ne znam tko je. Netko u publici. Uzeo sam njegovu cipelu, uzeo sam njegovo piće. On je vjerojatno u tom trenutku pomislio ‘bože dragi opljačkao me UFC borac’.”

Ovakvo slavljenje je nešto što je relativno uobičajeno u australskoj kulturi i naziva se “Shoey”. Tuivas je otkrio kako se obično upražnjava s cipelom nepoznatog vlasnika, a da u cipelu često znaju mnogi i pljunuti što označava “pravi Shoey”.

“To je normalno ovdje u Australiji. Činim to od kada znam za sebe i od kada i sam pijem. Obično se radi iz cipele stranca. Bolje je to napraviti iz tuđe nego iz vlastite cipele. Ovo je bio pomalo kukavički Shoey. Naime, pravi je tek onda kada daš svima da pljunu u cipelu i onda to popiješ”, objašnjava i zaključuje:

“Ja to redovito radim. Nisam siguran kada je bilo posljednji put, ali vjerojatno nakon partija koji sam organizirao. Vjerojatno sam popio malo previše.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI