“Nas dvojica smo alfa mužjaci”- Johnson bi u slučaju povratka udovoljio fanovima i to borbom u teškoj kategoriji

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2017 15:49h Autor:

Anthony Johnson (Instagram)

Tek se umirovio, ali Anthony Johnson nije mogao pobjeći od teme potencijalnog povratka.

Preslušavajući njegove izjave nakon meča s Danielom Cromierom mogli smo čuti jednu prilično zanimljivu, a ona se odnosi na mogućnost povratka i ime protivnika s kojim bi se ‘Rumble’ susreo u istom.

Da ne bi bilo zabune, Johnson ostaje u mirovini, no i sam priznaje da ne može prežaliti to što se nikad nije održao meč između njega i Jona Jonesa.

“Ja sam alfa mužjak i on je alfa mužjak. Htio sam vidjeti što mogu učiniti protiv njega i prilično sam siguran da je i on želio vidjeti što može protiv mene. Vi ste podigli toliki ‘hype’ oko toga da sam ja lik koji ga može pobijediti. Vi ste dobro odradili svoj posao i na tome vam čestitam. No, osjećam kako sam, ne znam želim li reći tužan ili razočaran zbog fanova, jer znam da su željeli to vidjeti. Ljudi stalno govore o našoj borbi, a ona se nikad nije dogodila. Možda se, ako bih se odlučio vratiti jednog dana, nas dvojica možemo boriti u teškoj kategoriji”, izjavio je Johnson prilikom druženja s medijima po završetku UFC 210 priredbe.

Podsjetimo, njih su se dvojica trebali boriti na UFC-u 187, no tada je meč otpao te je Jones ostao bez pojasa zbog problema sa zakonom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI