Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Napušta li bivši prvak UFC? Rockhold se sastao s predsjednikom Bellatora! (FOTO) | Fight Site

Napušta li bivši prvak UFC? Rockhold se sastao s predsjednikom Bellatora! (FOTO)

UFC 26.11.2017 17:23h Autor:

Rockhold i Coker (Instagram)

Daleko je ovo od gotove stvari i potpisanog ugovora, ali Luke Rockhold podigao je uzbunu kada je na Instagram storyju objavio fotografiju na kojoj se nalazi u društvu predsjednika Bellatora – Scotta Cokera.

Nije trebalo dugo i MMA krugovima već je počela kružiti priča da bi bivši UFC-ov prvak mogao oktogon zamijeniti kavezom najvećih konkurenata danas vodeće MMA promocije.

Iako nije glasan koliko neki drugi, Rockhold je već pokazivao nezadovoljstvo s aktualnom politikom UFC-a.

Naime, bivši je prvak od gubitka titule u meču s Michaelom Bispingom odradio samo jedan nastup i u njemu završio Davida Brancha. U nekim kategorijama, ali i u nekim prijašnjim vremenima, to bi možda bilo dovoljno za novi napad na pojas, no UFC je u ovoj talentom bogatoj kategoriji jako zakomplicirao stvari.

U međuvremenu se tu pojavio GSP, a titula privremenog prvaka stoji u rukama Roberta Whittakera. Sve to udaljilo je Rockholda od njegovog cilja, a Bellator sve više i češće vreba upravo takve nezadovoljnike…

Nije na odmet spomenuti i da je dvojac sa slike surađivao u prošlosti kada je Rockhold nastupao pod okriljem Strikeforcea, promocije kojom je upravljao upravo Coker.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI