Napušta li Bader UFC? “Nisam produžio ugovor, kladim se na sebe”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2016 16:48h Autor:

Ryan Bader/ Photo: Igor Mićić

Ryan Bader će ovog vikenda na UFC Fight Night 100 priredbi u Sao Paulu odraditi posljednju borbu na svom ugovoru i četvrtorangirani poluteškaš ga nije produžio što znači da će nakon borbe s Antoniom Rodrigom Nogueirom testirati tržište.

“Zašto ne. Vidim se kao UFC borac u budućnosti, ali ovo je takva situacija da mi ima smisla odraditi ovu borbu, ispuniti ugovor i onda krenuti otud. Na neki način se kladim na sebe. Iza tog se ne krije nikakav veliki plan ili namjera već ću samo ispuniti ugovor, zašto ne”, rekao je bader za MMA Fighting.

Iako nema namjeru napustiti UFC Bader je otvoren za druge opcije ako se ukaže dobra prilika. Konkurentna Bellator promocija se u zadnje vrijeme već dočepala nekih poznatih UFC-ovaca poput Roryja MacDonalda, Bensona Hendersona i svog novog prvaka Phila Davisa kojeg je Bader porazio u UFC-u.

“To je ljepota bivanja slobodnim. Kao što sam već rekao, nije da nužno želim napustiti UFC, volim se boriti u UFC-u, vjerujem da ću biti ovdje, ali nikad ne znate. Sve je na stolu, no sada nisam niti koncentriran za to. Usredotočen sam na borbu i vidjet ćemo nakon nje što dalje.”

Promocija je Baderu prije borbe s Nogueirom standardno ponudila novi ugovor, no Amerikanac je ovaj put preskočio jer želi imai što više opcija.

“UFC mi je već ponudio da produžim ugovor, ali nije se radilo o ničemu značajnom, zato sam odbio ponudu i rekao da ću rvo odraditi ovaj ugovor. Šta je tu je. Već sam rekao, iza toga nema neke ozbiljne namjere, ali ovo mi je već osamnaesta borba u UFC-u i zašto ne. Možda ću imati veću težinu na pregovorima.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI