Napokon se vraća Joe Duffy!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.01.2019 20:50h Autor:

Joseph Duffy

Nakon što je propustio cijelu 2018. godinu, vrlo popularni Joseph Duffy napokon ima datum nove borbe. To će biti na Fight Nightu u Londonu gdje će mu se suprotstaviti posrnuli talent, Marc Diakiese. 

Ovo je vijest koja će razveseliti ne samo fanove ovog irskog borca, nego i sve pasionirane MMA fanove koji preferiraju agresivne i ofenzivno najstrojene borce. 30-godišnji Duffy (16-3, 4-2 UFC) to svakako je. Nije se borio cijelu 2018. godinu, tako da će ovo i za njega biti veliki povratak. Imao je ugovoren nastup u prosincu, no Ross Pearson mu je tada otkazao, a zamjena nije pronađena. Osim toga, dolazi iza poraza koji mu je krajem 2017. godine nanio James Vick.

Za protivnika će imati Marca Diakiesa (12-3, 3-3 UFC), 25-godišnjaka koji će u ovu borbu ući s imperativom pobjede. Naime, ovaj talentirani borac sve je oduševio s tri pobjede u prva tri UFC nastupa, posebno zbog toga što je izgledao agresivno i uvjerljivo. No, onda je nanizao tri poraza, što ga je od velikog talenta dovelo do borca na rubu otkaza. A protivnik u borbi za ostanak mu je sve samo ne lak, budući da Duffy i dalje glasi za borca Top 10 potencijala.

Borba odlazi na event koji će se 16. ožujka održati u londonskoj O2 Areni te vjerujemo kako će svoje mjesto naći na glavnom programu. Tamo su za sada sigurni Darren Till i Jorge Masvidal u glavnoj te Leon Edwards i Gunnar Nelson u sunaslovnoj borbi. Osim toga, mjesto na glavnom programu bi trebalo biti sigurno za Volkana Oezdemira i Dominicka Reyesa, dok je sve ostalo otvoreno.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI