Napokon poznati svi detalji: Liddell otkrio kada i gdje će se treći put boriti protiv Ortiza!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.08.2018 11:32h Autor:

Chuck Liddell i Tito Ortiz

Napokon smo dobili sve podatke oko dvoboja između dvije MMA legende – Chucka Liddella i Tita Ortiza. Treći obračun ova dva bivša UFC prvaka, koji se održava u režiji slavnog Oscara de la Hoye i njegove nove MMA promocije, bi trebali gledati 24. studenog u “The Forum” dvorani u kalifornijskom Inglewoodu.

Liddell je prvi otkrio podatak u intervjuu koji je dao u slavnom “Larry King Now” šou. I ranije je bilo poznato da je Golden Boy Promotions poslao zahtjev za održavanje priredbe u državi Kaliforniji 24. studenog (tamošnjoj Komisiji), ali detalji nisu bili poznati, a nije bilo niti službene potvrde.

Podsjećamo kako je 48-godišnji Liddell ovog svibnja najavio povratak u aktivni sport nakon što ga dugi niz godina nismo gledali u akciji. Najprije se špekuliralo i oko povratka u UFC, no na koncu u nedostatku interesa čelnika elitne promocije Liddell se okrenuo Oscaru de la Hoyi.

Vrlo brzo je dogovoren treći meč protiv Liddellovog velikog rivala iz UFC dana i donedavnog borca Bellatora Tita Ortiza.

Obojica su bivši prvaci i ikone Octagona. Liddell u profesionalnoj karijeri ima 21-8 i nije nastupao od 2010. Ortiz je na 19-12-1 te se službeno po tko zna koji put umirovio u siječnju 2017. nakon što je svladao Chaela Sonnena u Bellatorovom kavezu. U tom je trenutku pobijedio u tri od posljednja četiri nastupa.

U prva dva međusobna dvoboja Ortiz je oba puta uspio slaviti. Najprije 2004. godine u meču koji za ulog nije imao pojas UFC prvaka, a zatim i 2006. kada je protiv “Icemana” obranio titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI