Napokon potvrđeno! Matt Brown protiv Robbie Lawlera na UFC on Fox 12

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2014 21:03h Autor:

Matt Brown i Robbie Lawler

UFC je potvrdio ono što se očekivalo, a što je nakon UFC 173 postala realnost. Matt Brown i Robbie Lawler susresti će se na UFC on FOX 12 eventu 26. srpnja i to u glavnoj borbi eventa.

Nakon što je uvjerljivo savladao Ericka Silvu, UFC je Mattu Brownu (19-11, 12-5 u UFC-u) obećao protivnika iz vrha, nad kojim bi mu pobjeda trebala donijeti napad na titulu prvaka. Od početka se pretpostavljao da bi to mogao biti pobjednik borbe Ellenberger – Lawler, a nakon što je Hector Lombard dobio protivnika, odnosno Dong Hyun Kima, postalo je izvjesno. A nakon subote i samo pitanje vremena kad će biti službeno objavljeno te na kojem eventu će se održati.

A taj event je 26. srpnja i UFC on FOX 12, koji je već dobio nekoliko sjajnih borbi na program, a čekala se ona glavna i sada je i to izvjesno. Event će se održati u Californiji, u gradu San Joseu.

Robbie Lawler (23-10, 8-4 u UFC-u) je odradio sjajan nastup u subotu te se vidi da je došao do zrelosti svoje karijere i zaslužuje još jedan napad na naslov, a možda bi mu pobjeda protiv Matta Browna to mogla i osigurati. Fanovi s nestrpljenjem čekaju novu borbu Lawlera i Hendricksa, no vjerojatno se neće buniti i protiv ovog sjajnog meča.

Dana White je također najavio da će ova borba biti "title eliminator", odnosno da će pobjednik dobiti priliku u borbi za titulu. No, pitanje je kako će se to izvesti, budući da je prvak Johnny Hendricks još uvijek ozlijeđen, a napad na naslov je već obećan pobjedniku borbe Rorya MacDonalda i Tyrona Woodleya, koja je na rasporedu na UFC 174 eventu, 14. lipnja.

Osim ove borbe, u San Joseu će se održati još nekoliko sjajnih mečeva, Rumble Johnson će se sastati s Lil' Nogueirom, Michael Johnson s Josh Thomsonom, a spektaluran bi trebao biti i meč Dennisa Bermudeza i Claya Guide. Prije nekoliko dana potvrđena je i borba Darrona Cruickshanka protiv Jorge Masvidala i pretpostavlja se kako je sada poznat cijeli main card tog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI