Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Napokon MMA u New Yorku! UFC može slaviti rođendan u Madison Square Gardenu! | Fight Site

Napokon MMA u New Yorku! UFC može slaviti rođendan u Madison Square Gardenu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2013 07:50h Autor:

MMA

Čelnici UFC-a već godinama pokušavaju izmijeniti zakonske propise u saveznoj državi New York gdje je već dugo vremena zabranjeno održavanje profesionalnih MMA mečeva. Napokon su se stvari pomaknule s mrtve točke i prema svemu sudeći UFC će već za nekoliko tjedana moći stići u za njih dugo vremena zabranjeni grad.

Brojni tamošnji mediji izvijestili su da je UFC odnio pobjedu, njihovi argumenti napokon su prihvaćeni, a ovog puta ni razni sindikati koji su u određenom sukobu s braćom Ferttita, koja je vlasnik UFC-a, neće spriječiti dolazak MMA borbi u New York.

Već je dulje vrijeme poznato da UFC ima ogromnu želju proslaviti svoj 20. rođendan, koji obilježavaju ove godine, upravo u New Yorku u legendarnoj Madison Square Garden Areni.

Donijeta je neka vrsta privremena odluke o reguliranju MMA borbi i ubrzo će sve postati službeno. Ovo je jedna od najvećih pravnih pobjeda u povijesti te borilačke discipline.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI