Napokon imamo datum! Jones i Teixeira se bore na UFC-u 171!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.12.2013 09:28h Autor:

Jon Jones

Aktualni prvak UFC-ove poluteške kategorije stvorio je u posljednje vrijeme dosta problema svojoj organizaciji kad je u pitanju ugovaranje iduće borbe. UFC mu je udovoljio i kao protivnika dao Brazilca Glovera Teixeiru, no Jones je nakon toga dva puta odgađao već dogovoreni termin.

Sad je po treći put određeno mjesto i vrijeme njihovog okršaja, pa ukoliko ne dođe ponovno do kakvih promjena, Jones i Teixeira naći će se u oktogonu na UFC-u 171 koji će se održati 15. ožujka iduće godine u Dallasu.

Taj event u ovom trenutku nema na svom popisu borbi nijedno drugo ime osim njih dvoje, ali do kraja mjeseca ili na samom početku iduće godine trebalo bi i to biti riješeno.

Jones je kao svoje razlog odgađanja obrane titule navodio brojne ozljede koje je zadobio prilikom posljednjeg nastupa. Podsjetimo, Alexander Gustafsson pružio mu je do sada najveći otpor od svih izazivača, nemali broj MMA fanova čak je njega smatrao pobjednikom, a očekuje se da on ponovno bude izazivač u idućoj borbi za titulu prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI