Napokon imamo datum: Cormier i Mir tek za dva mjeseca!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.09.2012 11:30h Autor:

Frank Mir VS Daniel Cormier

Vrlo vjerojatno posljednja borba u teškoj kategoriji u Strikeforceu između Daniela Cormiera i Franka Mira održat će se 3. studenog u Oklahoma Cityju.

Već je neko vrijeme prošlo otkako je Dana White sa svojim suradnicima iz Strikeforcea najavio da će posljednji protivnik Danielu Cormieru u toj organizaciji prije prelaska u UFC biti Frank Mir, koji će samo za tu priliku nakratko napustiti UFC.

No, sve do jučer nismo znali ni gdje, ni kada će se ta velika borba održati, a sada su napokon objavljene i te informacije. Daniel Cormier će kao pobjednik teškaškog Grand Prixa u Strikeforceu svoju novu pobjedu tražiti u meču protiv Mira 3. studenog u Oklahoma Cityju!

Prema svemu sudeći ta će borba ući u povijest Strikeforcea zahvaljujući tome što će se najvjerojatnije raditi o posljednjoj u teškoj kategoriji u toj organizaciji. Cormier nakon toga odlazi u UFC, Mir je ionako stigao samo za jedan meč, dok se ostatak kategorije raspao.

Informacija o datumu i lokaciji ipak još uvijek nije službena, ona je otkrivena zahvaljujući izvorima iz Showtimea i Cormierovog kampa, no vrlo vjerojatno se radi o točnoj informaciji s obzirom na to da je Mir također i ranije otkrio da bi se borba trebala održati početkom studenog.

Ovo će biti prva priredba koja će biti i službeno promovirana zajedničkim snagama UFC-a i Strikeforcea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI