NAPETO: Conor i Khabib prvi put oči u oči! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 09:56h Autor:

Screenshot

Nakon što su noćas odradili verbalno sučeljavanje na press konferenciji u New Yorku, Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor su stali jedan nasuprot drugoga za tradicionalno odmjeravanje na pozornici.

Za ovaj čin je angažirano dodatno osiguranje u vidu policije koja je bla prisutna na samom podijumu. Osim Dane Whitea, koji je pokušao glumiti da ima stvari pod kontrolom, iza leđa šefa UFC-a su stajala i četiri naoružana policijska službenika.

Vrlo brzo nakon što su stali jedan nasuprot drugoga, Irac je uspio proći “tampon zonu” u obliku Dane Whitea te se potpuno unio u lice UFC šampionu u lakoj kategoriji. U tom trenutku je nastala grobna tišina u dvorani, a jedini koji je pričao je bio Conor McGregor. To je bio i trenutak u  kojem smo mogli procijeniti veličinu dva borca s  obzirom da su prvi put od kada je dogovoren dvoboj na UFC-u 229 stali jedan nasuprot drugoga. Zaključak je da se radi o fizički prilično ravnopravnom “matchupu”.

Kaotična UFC 229 press konferencija: Conor ispunio sva očekivanja i izdominirao Nurmagomedova (VIDEO)

Samo odmjeravanje je trajalo dvadesetak sekundi nakon čega je uslijedilo poziranje za novinare. Ali niti tu zanimljivostima nije bilo kraj. Irac se verbalno sukobio s Khabibovim menadžerom Ali Abdelazizom, a Dana White je pokušavao smiriti situaciju da ona ne preraste i u fizički sukob. U jednom trenutku je mahnuo Abdelazizu da se udalji od pozornice.

“Začepi gubicu. Ali Abdelaziz, ti si cinkaroš, ti si štakor. Znam mnogo i o tebi, zato začepi svoju gubicu. Kako je Noa? Kako je Noa? Začepi gubicu! Nikada više ne izgovaraj moje ime jer ćeš biti brzo gotov”, vikao mu je Irac.

Na koncu je McGregor ostao sam na pozornici poziravši sa svoja dva UFC pojasa!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI