Namajunas: Sljedeći korak je borba za pojas (VIDEO)

UFC 17.04.2016 13:30h Autor:

Rose Namajunas

Rose Namajunas porazila je Teciju Torres u sunaslovnoj borbi sinoćnjeg UFC on Fox 19 i izborila status prve izazivačice slamka kategorije.

Namajunas se osvetila Torres za poraz iz 2013. i do pobjede došla jednoglasnom odlukom sudaca, a priznaje da joj je njihova prva borba bila stalno na pameti.

“Nemam riječi. Bila mi je dugo u glavi, i dobro sam se pripremila. Iza mene je najteži kamp ikada. Moje pripreme i treneri su najzaslužniji za ovu pobjedu. Ovo mi je rani rođendanski poklon. Uspjela sam i sretna sam”, rekla je Namajunas nakon pobjede. U izjednačenoj borbi Rose je s dva rušenja došla u prednost i uzela dvije runde kod sva tri suca.

Sada ju vjerojatno čeka borba za titulu s još neporaženom prvakinjom Joannom Jedrzejczyk, koja čeka revanš s Claudiom Gadelhom u Las Vegasu 8. srpnja. “To je sljedeći korak. Želim vidjeti kako će završiti borba Joanne i Claudije. Želim si najprije uzeti vremena kako bih se mentalno oporavila, ovo mi je bio najteži kamp ikada. Ne mogu još reći – dajte mi pojas. Dajte mi vremena i bit ću spremna za to”, poručila je Namajunas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI