Namajunas: “Ovo je posljednji put da mi Dana White bira izlaznu pjesmu!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2019 11:47h Autor:

Rose Namajunas

Sada već bivša UFC prvakinja Rose Namajunas nije gubitkom pojasa izgubila i smisao za šalu. Nakon što je poražena prekidom od izazivačice Jessice Andrade u “main eventu” UFC-a 237, koji se održao u Rio de Janeiru, “Thug Rose” je natuknula da je njezina karijera možda na kraju.

No, to je bilo na press konferenciji kada su emocije i dalje ključale.

“Uoči borbe znala sam da je ovo možda posljednji put da ovo radim… Dala sam joj batine, ali onda sam se mentalno umorila. Imala sam dugački trening kamp i sve ovo mi je malo previše. Izgubila sam interes za borbama”, izjavila je Amerikanka.

Dan kasnije, kada su se dojmovi polako slegli, čini se da je Namajunas kroz redove ipak najavila povratak u Octagon.

Na svom je Instagramu objavila fotografiju i šaljivu poruku uz nju…

“To je bio posljednji put da dopuštam da mi Dana White bira moju pjesmu za izlazak! Hvala ti Brazil, nikada neću zaboraviti ovo iskustvo!”, napisala je “Thug Rose”.

Njezin menadžer Brian Butler je kasnije objasnio što se zapravo dogodilo i zašto je predsjednik UFC-a morao biti DJ na jednoj UFC-ovoj priredbi.

“Postojali su tehnički problemi zadnje dvije borbe s izlaznom pjesmom Rose Namajunas i kada ju je UFC pitao što želi napraviti za ovaj meč, odgovorila je da je nije briga i dala dozvolu Dani Whiteu da je izabere. Dobro odrađeno, opet je dobre volje”, stoji u objašnjenju Butlera.

Ukupno u karijeri Namajunas ima 8 pobjeda i 4 poraza. Do trenutka kada ju je snažna Brazilka podignula s poda i “slamom” nokautirala, Namajunas je bila vrlo uvjerljiva te je dominirala protiv Andrade.

Usputno rečeno, njezina izlazna pjesma na UFC-u 237 je bila “Thunderstruck” od banda ACDC.

 

View this post on Instagram

 

That’s the last time I let @danawhite pick my walk out song 😑 Thank you Brazil I will never forget this experience 🙏🏼

A post shared by Rose Namajunas (@rosenamajunas) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI