Namajunas opisala kako je to izgledalo iz autobusa: “Bojala sam se da netko nema pištolj ili nož”

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2018 10:57h Autor:

Screenshot (TMZ)

UFC 223 je bez sumnje zauvijek obilježen nemilim incidentom ili je bolje reći terorističkim napadom koji je Conor McGregor izveo u Barclays centur ugrozivši sigurnost svojih kolega. Epilog divljačkog napada su tri otkazana dvoboja, dva ozlijeđena borca i Irac u zatvoru.

Niti press konferencija nakon eventa u Brooklynu nije mogla proći bez pitanja na ovu temu. Rose Namajunas, koja je u “co-main” eventu uspješno obranila pojas prvakinje u slamka kategoriji pobjedivši ponovno Joannu Jedrzeyczyk, je potvrdila da je gotovo i sama otkazala nastup. Bila je potresena zbog činjenice da su metalna kolica koja je McGregor bacio na autobus udarila baš kod njenog prozora.

“Da, razmišljala sam da odustanem. Ali to je slučaj bio često prije nekih prijašnjih mečeva. Čovjek počne sumnjati u sebe, dvojiti je li sve u redu. Ali ovaj put je glas u meni bio snažan da nastavim”, objasnila je Namajunas na svoj način te je opisala kako je to sve izgledalo iz njezine perspektive.

“Kolica su udarila gotovo u moj prozor. Svaka čast vozaču autobusa koji je bio smiren. Vozio je autobus unatrag pa se nekako potrefilo da su kolica udarila u staklo pored Michaela Chiese i završila su mu u glavi. Tako da, hvala Michaelu koji me spasio. Jako me to potreslo, nisam vjerovala da bi to tako uopće moglo eskalirati.”

U autobusu se pojavila ideja da borci izađu van i suprotstave se napadačima…

“Svi su zajedno htjeli izaći van i suprotstaviti im se, tako da nisam znala hoće li vozač otvoriti vrata pa će se sukob preseliti i u autobus. Očito je da ja nisam bila meta napada, ali sam bila usred tog scenarija. U tom trenutku mi je mašta radila 100 na sat s obzirom na sve što sam prošla ranije u životu. Netko je mogao imati pištolj ili nož. Uvijek tako počnem jako brzo negativno razmišljat. Svašta ti prođe kroz glavu, na koncu sam sretna što smo svi u jednom komadu i sretni”, dodala je UFC prvakinja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI