Namajunas objasnila zašto joj zaručnik, bivši protivnik Cro Copa, neće biti u kutu

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2016 11:00h Autor:

Rose Namajunas

Veliki dio svog uspjeha Rose Namajunas (5-2) duguje i svom zaručniku, bivšem UFC-ovcu Patu Barryu. Međutim, teškaš koji se 2010. obračunao sa svojim idolom Cro Copom ovog vikenda neće biti u Namajunasinom kutu, iako joj je mentor i najveća podrška u karijeri. U razgovoru s Areilom Helwanijem “Thug Rose” je objasnila zašto su donijeli takvu odluku.

“Volim ga, tako da ljudi koji imaju nekakve pretpostavke mogu jednostavno prestati. On je toliko žrtvovao svoju karijeru zbog mene. Jako sam zahvalna zbog toga i danas sam ovdje zahvaljujući njemu. Ali u isto vrijeme meni je bitno da sebi dokažem kako mogu ovo sama, jer samo ja ulazim u kavez i ponekad se ne želite previše oslanjati na ništa. Sve drugo bi trebala biti samo dodatna pomoć, a ne nešto presudno. A to je dobro i za njega. Kao što sam rekla, žrtvovao je karijeru za mene i zato je dobro da se on usredotoči i na sebe. To je jednostavno dobra i pozitivna stvar.”

Namajnuas će u noći sa subote na nedjelju tražiti četvrtu pobjedu u nizu protiv neporažene Karoline Kowalkiewicz na UFC 201 priredbi u Atlanti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI