Namajunas nije sigurna hoće li nastaviti karijeru nakon poraza na UFC 237 priredbi: Želim raditi nešto drugo sa svojim životom

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.05.2019 13:04h Autor:

Rose Namajunas

Poraz od Jessice Andrade i gubitak titule u slamka kategoriji na UFC 237 priredbi u Brazilu možda je bio i posljednji MMA nastup za sada već bivšu prvakinju Rose Namajunas.

Namajunas je u Rio de Janeiru pretrpila težak nokaut u drugoj rundi nakon što ju je Brazilka podigla u zrak i zakucala glavom u pod. U svom Octagon intervju nakon poraza Namajunas je izjavila kako se “riješila velikog pritiska.” Na press konferenciji koja je uslijedila “Thug Rose” je podijelila svoje dojmove, a kada je upitana o revanšu natuknula je mogući odlazak u mirovinu.

“Znam da sam je mlatila, to je sigurno. No vidjet ću jesam li više uopće zainteresirana za ovo. Znam da je mogu pobijediti, ali ne znam. Želim raditi nešto drugo sa svojim životom. Neću još donositi nikakvu odluku (o mirovini). Vidjet ćemo. Teško mi je zabavljati se i dalje na ovaj način”, kazala je Rose.

U drugoj izjavi koju je dala nakon meča također je rekla kako joj život borca više nije toliko zanimljiv te da nije sigurna u svoju budućnost u sportu .

“Uoči borbe znala sam da je ovo možda posljednji put da ovo radim… Dala sam joj batine, ali onda sam se mentalno umorila. Imala sam dugački trening kamp i sve ovo mi je malo previše. Izgubila sam interes za borbama”, prenosi portal Sherdog.

Namajunas priznaje da je bio veliki pritisak vratiti se u Octagon iako je imala pauzu od trinaest mjeseci nakon što je u travnju prošle godine obranila naslov protiv Joanne Jedrzejczyk na UFC-u 223.

“Bila sam pod velikim pritiskom uoči ovog povratka. Borba prije ove bila mi je emocionalno iscrpljujuća i morala sam se nositi s raznim stvarima. No i dalje sam jako sretna što sam došla ovdje. Bila mi je čast testirati se protiv Andrade jer ona je zvijer”, rekla je Namajunas na pressici.

Ovo je bio deveti nastup Namajunas za UFC u pet godina koliko je u promociji. Prvu priliku da postane prvakinja imala je još 2014. kada je u sklopu The Ultimate Fighter turnira poražena od Carle Esparze u borbi za inauguralnu titulu slamka kategorije. Šest borbi kasnije u kojima je poražena tek jednom, ponovno se borila za titulu 2017.  i postala prvakinja nokautiravši Joannu Jędrzejczyk u prvoj rundi na UFC 217 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI