Namajunas izazvala Waterson: Fanovi mi govore da to mora biti moja iduća borba

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2016 19:49h Autor:

Rose Namajunas

Nakon što je Michelle Waterson savladala Paige VaZant, postalo je sigurno kako će idućom borbom napasti Top 5 poredak. Kandidatkinja za protivnicu je nekoliko, no Rose Namajunas kaže kako fanovi žele upravo nju vidjeti protiv “Karate Hottie.”

Namajunas (5-3, 3-2 u UFC-u) se ljetos borila protiv Karoline Kowalkiewicz u borbi za prvu izazivačicu, ali tu borbu je izgubila i ponovno se nalazi u nezavidnoj situaciji gdje zapravo mora braniti svoje mjesto u Top 5. Mjesto koje će Michelle Waterson napasti svojom idućom borbom. Namajunas je preko društvenih mreža poželjela međusobnu borbu njih dvije.

“Prije svega, želim čestitati Michelle Waterson na spektakularnom nastupu. Pokazala si kako si izuzetno napredovala i stekla dodatnu glad kao borkinja/majka/supruga/cool osoba otkad se poznamo i skidam ti kapu zbog toga. S druge strane, ne mogu se ne osvrnuti na poruke koje dobivam od fanova koji kažu kako je upravo naša borba ono što iduće žele vidjeti. A to također želim i ja. Dana White, osiguraj da se to dogodi.”

Ovo je zapravo vrlo dobra opcija za obje borkinje. Također, zajedničko im je da imaju pobjedu nad Paige VanZant. No, za razliku od Michelle, koja je to ekspresno riješila, Rose je prošle godine trebalo četiri i pol runde da slomi čvrstu Paige.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI