Namajunas: Dat ću Joanni novu šansu, ako javno prizna da sam najbolja! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2018 18:12h Autor:

Rose Namajunas

UFC prvakinja u slamka kategoriji Rose Namajunas je trpila svakakve prljavštine od strane bivše šampionke koju je dva puta čisto pobijedila. No, sada joj je dosta!

Da bi bivša prvakinja Joanna Jedrzejcyzk dobila novu priliku, prvo javno mora priznati poraz i izreći da je Rose bolja borkinja. To je uvjet bez kojeg Amerikanka više ne želi u kavez s Poljakinjom. I misli ozbiljno!

Podsjećamo kako je Jedrzejczyk nakon prvog poraza u kojem je predala tapkajući na udarce već u prvoj rundi, što je rijedak i kukavički čin na ovom nivou MMA sporta, kasnije zanijekala da je ikada predala meč. Dapače, krivnju za poraz je prebacila na svoj tim i na težak “weight cut”.

Nakon drugog meča, koji je završen jednoglasnom odlukom sudaca (49-46 x 3) u korist Namajunas, Poljakinja je čestitala protivnici priznajući tako poraz, no samo dok se nije vratila u svoju zemlju. Tamo se novinarima požalila da je pokradena, a da je i njezin šef Dana White frapiran rezultatom. Naravno da takve tvrdnje nemaju nikakvog temelja i da se radi o čistoj laži kojom je Jedrzejcyzk ponovno pokušala oprati ono što se oprati ne može. Jednostavno nema recept za sjajnu Namajunas u ovom trenutku.

“Trenutačno me taj meč uopće ne zanima”, odgovara Namajunas upitana oko eventualnog trećeg obračuna s Jedrzejczyk od strane TMZ-a te je dodala:

“Osim ako ne kaže javno da sam najbolja. Javno, zato što znam da je toga svjesna. Mora to reći svima! Zna da sam najbolja, ali to ne želi priznati, a morat će!”

Prvi međusobni obračun se dogodio na UFC-u 217, a drugi na UFC-u 223. Hoćemo li vidjeti i treći?

Poljakinja tvrdi da je od treće šanse dijeli tek pobjeda protiv Tecie Torres (srpanj). Namajunas se s tim ne slaže…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI