Nakon Werdumove pobjede JDS je drugi najsretniji čovjek u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2015 10:04h Autor:

Junior dos Santos

Fabrico Werdum ujedino je naslov prvak u teškoj kategoriji prošlog vikenda nakon što je bio bolji od Caina Velasqueza. Nakon njegove pobjede jedan od najsretnijih ljudi bio je bivši prvak Junior dos Santos koji se nada da će dobiti novu priliku da se bori za naslov.

Junior dos Santos bio je zasigurno jedan od najvećih navijača Fabricija Werduma na UFC-u 188. Iako je rangiran kao drugi UFC-ov teškaš teško je vjerovati da bi dobio novu priliku u slučaju Velasquezove pobjede. Naime, JDS je već tri puta ulazio u oktogon s Velasquezom, a četvrti njihov okršaj bio bi ipak malo previše. Ovako mu se otvaraju vrata novog napada na pojas najboljeg teškaša.

Junior dos Santos je prvak postao kad je u studenom 2011. nokautirao Velasqueza. U ovom je trenutku na omjeru od 17 pobjeda i 3 poraza, a od ta tri poraza dva je doživio od Velasqueza. S Werdumom se borio još 2008. na UFC-u 90 u svom prvom nastupu za najjaču svjetsku promociju te je slavio prekidom u prvoj rundi. Ovo bi mogla biti idealna prilika za njihov revanš, a hoće li se on dogoditi odlučiti će Dana White. Vjerujemo, vrlo brzo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI