Nakon što je ostao bez borbe protiv Gasteluma, Jorge Masvidal zatražio borbu protiv Johnya Hendricksa

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2016 20:05h Autor:

Jorge Masvidal

Vrlo ljut je bio Jorge Masvidal nakon što je ostao bez protivnika, nakon što je Kelvin Gastelum premješten na UFC 205 u New Yorku. Zatražio je ostanak na programu te jednako jaku borbu, a kao savršenog protivnika vidi Johnya Hendricksa.

Kelvin Gastelum jučer je objavljen kao zamjena za Robbiea Lawlera na UFC 205 eventu u New Yorku, a to je odmah značilo kako neće nastupiti na već najavljenoj borbi protiv Jorgea Masvidala, na UFC Fight 98 u Meksiku. Naravno, najveći gubitnik u toj situacija je Masvidal, koji je tako ostao bez protivnika.

I to protivnika iz višeg ranga UFC boraca, nad kojim bi mu pobjeda nevjerojatno puno značila. Zbog svega toga je Jorge bio vrlo ljut, no nakon nekog vremena je prihvatio situaciju i odlučio pokušati izboriti jednako kvalitetnog protivnika za isti event. Tako je od UFC-a, koji je već u potrazi za novim imenom, zatražio bivšeg prvaka Johnya Hendricksa.

Hendricks je svoju posljednju borbu odradio upravo protiv Gasteluma i bilo je to na UFC 200 eventu. Johny je tad poražen, a na službenoj ljestvici se trenutno nalazi jedno mjesto ispod Gasteluma. Masvidal nije rangiran unutar velter kategorije, tako da je borba protiv borca iz Top 10 poretka velika prilika za njegov uspon.

Borba se inače treba održati 5. studenog, na eventu koji će ujedno biti i finale latinoameričkog Ultimate Fightera, a predvode ga Tony Ferguson i Rafael Dos Anjos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI