Nakon što je nokautirao Hadžovića u Zagrebu Taisumov od čečenskog predsjednika dobio novi Mercedes (FOTO)

UFC 26.04.2016 15:35h Autor:

Mairbek Taisumov

Mairbek Taisumov se nakon nastupa u Areni Zagreb može pohvaliti bonusom za izvedbu večeri, ali i novim luksuznim automobilom.

Čečenski talent je u Zagrebu na Fight Night 86 priredbi upisao četvrtu uzastopnu pobjedu u UFC-u nokutiravši Damira Hadžovića već u prvoj rundi. Za svoje napore Taisumov je od kompanije dobio 16 tisuća dolara za nastup, još toliko za pobjedu, zatim još 50 tisuća bonusa za izvedbu večeri i 5000 dolara sponzorskog novca od Reeboka.

No, čečenski predsjednik Ramzan Kadryov odlučio je borca nagraditi svojim vlastitim bonusom, pa je Taisumov tako postao vlasnik novog Mercedesa. Nije to ništa čudno s obzirom da je Kadyrov veliki ljubitelj borilačkih sportova te ulaže tonu novaca u vlastite  Akhmat Fight Show priredbe, kao i u darove za ponajbolje borce.

Oduševljeni Taisumov pohvalio se novom igračkom putem Instagrama uz poruku:

“Dragi prijatelji! Želim s vama podijeliti svoju radost i od srca se zahvaljujem predsjedniku Ramzanu Kadyrovu Akhmatovichu koji mi je dao poklon. Tijekom svoje karijere nikada nisam vidio takvu podršku u sportu kao u našoj Republici.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI