Nakon sjajne pobjede u Melbourneu Whittaker želi Mousasija

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.11.2016 10:47h Autor:

Rober Whittaker

Spektakularnim nokautom Derecka Brunsona u glavnoj borbi UFC Fight Night 101 priredbe u Melbourneu Robert Whittaker je postao dio elite u UFC-ovoj srednjoj kategoriji.

Pobjednik The Ultimate Fighter: Smashes serijala preživio je Brunsonov žestoki nalet na početku borbe nakon čega je Amerikanca uspio uhvatiti ‘head kickom” i završiti udarcima zaradivši bonuse za izvedbu i najbolju borbu večeri.

Sa šest uzastopnih pobjeda iza sebe 25-godišnji Whittaker spreman je na borbu s jednim od top rangiranih izazivača u diviziji, točnije petorangiranim Gegardom Mousasijem.

“On je vrhunski sportaš i ‘cool’ osoba. Ako je to borba koju UFC želi onda će tu borbu i dobiti”, rekao je Whittaker na press konferenciji nakon eventa.

Whittaker je tokom prve runde preživio pravu oluju Brunsonovih udaraca od kojih ga je jedan poslao na pod, no “The Reaper” kaže da nije bio u opasnosti.

“Smiješno je, jer sjećam se da sam u borbi dok sam se izmicao pomislio,’Zar on misli da me uzdrmao?’Nisam bio uzdrman. Bio sam priseban. Mnogi ljudi su kritizirali njegovu taktiku što pritišće prema naprijed, ali pitajte njegova četiri protivnika prije mene. On vas pošalje na spavanje.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI