Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon serije poraza Rashad Evans se vraća u polutešku kategoriju | Fight Site

Nakon serije poraza Rashad Evans se vraća u polutešku kategoriju

UFC 18.11.2017 16:02h Autor:

Rashad Evans

Rashad Evans još uvijek nije spreman oprostiti se od slobodne borbe, ali će se oprostiti od srednje kategorije u kojoj nije pronašao uspjeh.

Bivši prvak poluteške kategorije posljednjih se godina bori s ozljedama i zdravstvenim problemima koji su uništili njegovu nekada iznimno uspješnu karijeru.

38-godišnji Evans se zato odlučio na povratak u polutešku kategoriju i sljedeću borbu će tako odraditi na 93 kilograma gdje je ostavio najveće uspjehe.

“Treba mi vremena da ponovno nabijem masu i oporavim tijelo”, rekao je Evans za MMA Fighting.

“Sugar” je trenutno u negativnoj seriji od četiri poraza. U posljednja dva nastupa pokušao se preporoditi kao borac srednje kategorije da bi podijeljenom odlukom sudaca bio poražen od Daniela Kellyja i Sama Alveyja.

Unatoč porazima, Evans je u ranijem intervju izjavio da karijeru jednostavno ne može završiti u ovakvim okolnostima.

“Ne mogu se ovako umiroviti. Nikada ne bih imao mira. Bezbrojne noći bih proveo buljeći u strop i ne bih se mogao pomiriti sa stvarnošću.”

U najboljim danima Evans je rušio velika imena poput Chucka Liddella, Tite Ortiza i Forresta Griffina, ali pobjedu nije okusio sada već pune četiri godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI