Nakon Rakića, Veličković i Mihajlović također točni na vagi (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 15:33h Autor:

Screenshot: Veličković i Mihajlović

Gotova je službena tehnička vaga za UFC-ovu “Fight Night 115” priredbu koju ćemo sutra pratiti iz nizozemskog Rotterdama. Prema već sada ustaljenom običaju, borci se vagaju tijekom jutarnjih sati u za to dopuštenom vremenskom “prozoru”. Vaganje ispred publike je zakazano za popodnevne sate.

Rakić prošao vagu za svoj prvi UFC event (VIDEO)

Dobra vijest za sve čitatelje iz Srbije jest da su sva tri srpska borca, Aleksandar Rakić, Bojan Veličković i Bojan Mihajlović uspješno prošli ovu posljednju prepreku prije izlaska u Octagon u subotu.

Rakiću je ovo UFC debi, no neovisno o neiskustvu na ovako visokoj sceni, član bečkog Gyma 23 je uspješno prošao službeno vaganje. Srbin s austrijskom putovnicom je na vagu stao s točno 93 kilograma.

Već sada iskusni Veličković se vagao nešto kasnije te je “pogodio” gornju granicu velter kategorije. “Sprski čelik” je ispred Marca Ratnera stao s točno 77.5 kilograma.

Posljednji srpski borac na vagi je bio Bojan Mihajlović, koji će sutra u Rotterdamu spašavati svoju UFC karijeru nakon što je dosadašnja dva nastupa ubilježio dvije pobjede. Ovo je za Mihajlovića drugi nastup u poluteškoj kategoriji nakon što je debitirao protiv Danca Joachima Christensena.

No, i ovaj put Mihajlović je bio vrlo točan te se na vaganju pojavio s točno 93 kilograma.

Sutra u Octagonu debitanta Rakića čeka Francimar Barroso, već prilično iskusnog UFC-ovca Bojana Veličkovića očekuje dvoboj s Darrenom Tillom u glavnoj uvodnoj borbi priredbe, dok će Bojan Mihajlović spašavati UFC karijeru protiv Abdul-Kerim Edilova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI