Nakon poraza od Pata Cumminsa, Kyle Kinsgbury se umirovio

UFC 27.07.2014 14:05h Autor:

Kyle Kingsbury

Iskusni UFC-ov veteran, Kyle Kingsbury, nakon jučerašnjeg poraza od Pata Cumminsa odlučio se umiroviti. Ostat će upamćen kao vrlo zabavan momak i borac koji je rijetko kad kalkulirao.

Kyle Kingsbury (11-6, 4-5 u UFC-u) završio je svoju MMA karijeru. Ovaj sudionik 8. sezone Ultimate Fightera sinoć je doživio četvrti poraz u nizu te je zaključio kako se više ne može boriti na najvišoj razini. Posebno ga je zaboljela činjenica da je, po ocjenama jednog suca, Pat Cumminsa slavio rezultatom 30-24, što bi znači 10-8 svaku rundu.

Kingsbury će ostati upamćen kao borac koji je nastupio u dvije borbe večeri, a slavio je nad borcima kao što su Fabio Maldonado i Jared Hamman. Krajem 2011. godine, iza sebe je imao niz od četiri pobjede, no onda je poražen od Stephena Bonnara, nakon toga i od Glovera Teixeire te, vrlo uvjerljivo, od Jimia Manuwa. 

Nakon tog posljednjeg poraza uslijedio je oporavak te povratak nakon gotovo dvije godine. Ipak, protiv Pata Cumminsa pružio je izuzetno loš nastup te je to ujedno bio i posljednji meč u njegovoj profesionalnoj karijeri. 

Uvijek je bio borac spreman za šalu, gdje se posebno pamti izlazak na vaganje UFC 146 eventa, kad je došao u ružičastoj majici s likom "Snoopya", a dokazao se i kao borac za ljudska i prava manjima. Posljednji primjer je bio izlazak na vaganje u petak, kad je došao u gaćicama s natpisom podrške gay seksualnoj manjini.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI