Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon pada na doping testu “Minotouro” Nogueria suplemente više ne želi ni primirisati: Za mene samo banane i riža! | Fight Site

Nakon pada na doping testu “Minotouro” Nogueria suplemente više ne želi ni primirisati: Za mene samo banane i riža!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 17:38h Autor:

Antonio Rogerio Nogueira

Sedam mjeseci karijere izgubio je 42- godišnji Antonio Rogerio Nogueira zbog pada na doping testu prošle godine koji je bio posljedica nesvjesnog korištenja suplemenata kontaminiranih nedozvoljenim sredstvom.

No znajući da je nevin “Minotouro” je pokrenuo sudski postupak protiv američke antidopinške agencije USADA-e koja ga je teretila za prekršaj te je u konačnici očistio svoje ime.

“Bio sam siguran u sebe jer znam da nisam koristio ništa zabranjeno”, rekao je Nogueira tijekom nedavnog druženja s novinarima.

“Bilo je jako teško dokazati nevinost. Potrošio sam mnogo novaca na odvjetnike. Ali kada su mi javili da se smijem ponovno natjecati bio sam jako sretan.”

Nakon što je dobio dopuštenje da se aktivno vrati treningu i borbama brazilski poluteškaš je dogovorio meč protiv Sama Alveyja na Fight Nightu 137 priredbi koja se 22. rujna održava u Sao Paolu. Nogueira priznaje da mu je sada teže pripremati se za borbu budući da se nakon situacije s USADA-om više uopće ne usudi koristiti suplemente.

“Čovječe, jako je teško. U ova vremena je jako riskantno koristiti suplemente. Prije sam uzimao dodatke kao što su BCAA aminokiseline, glutamin i slične stvari. Ali sada nakon što se ovo dogodilo- za mene samo banana (smijeh), možda riža i grah. No teško je boriti se bez suplementacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI