Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Nakon ozljede Medeirosa, Tibau nastupa protiv Fergusona na UFC 184 | Fight Site

Nakon ozljede Medeirosa, Tibau nastupa protiv Fergusona na UFC 184

UFC 04.02.2015 17:03h Autor:

Gleison Tibau

Nakon što je Yanci Medeiros zbog ozljede otkazao svoj nastup na UFC 184 u Los Angelesu, brzo je pronađena zamjena, odnosno borac koji će se suprotstaviti Tonyu Fergusonu. To je Gleison Tibau, koji je nedavno savladao Normana Parkea u Bostonu.

Gleison Tibau (33-10, 16-8 u UFC-u) će krajem ovog mjeseca odraditi svoju 25. UFC borbu te se tako izjednačiti s Mattom Hughesom na drugom mjestu boraca s najviše nastupa unutar oktogona. Do prvog Tita Ortiza će mu tako nedostajati samo dvije borbe. A do svoje 17. UFC pobjede (po čemu bi se izjednačio na trećem mjestu s Andersonom Silvom) će pokušati doći protiv Tonya Fergusona.

Ferguson (17-3, 7-1 u UFC-u) je trenutno unutar sjajne forme i samo MMA novinari koji slažu top 15 ljestvicu mogu dati objašnjenje zašto se ne nalazi na njoj. U svom posljednjem nastupu slavio je protiv Abela Trujilla, a pet od svojih sedam UFC pobjeda ostvario je prekidom. Tibau, s druge strane, dolazi iz borbe protiv Normana Parkea, kojega je podijeljenom odlukom savladao prošli mjesec u Bostonu.

UFC 184 predvodi borba Ronde Rousey i Cat Zingano, a prvobitno fantastičan "card" se posljednjih tjedana našao velikim problemima, nakon nekoliko otkaza boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI